Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Warmtepompen Vergelijken
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Er zijn verschillende soorten warmtepompen die op een andere manier energie opwekken. Twee soorten halen energie uit de lucht, één uit de grond en één uit grondwater.

Er zijn ook twee manieren waarop ze deze energie terug gebruiken voor verwarming. Aan de ene kant kan een warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt, deze warmte meteen gebruiken om de lucht binnenshuis op te warmen. De andere soorten warmtepompen zijn echter efficiënter en warmen in de plaats van lucht water op. Door water op te warmen wordt de warmtepomp gebruikt om een huis te verwarmen, maar warm water heeft natuurlijk ook andere toepassingen.

Warmtepompen prijs vergelijk.be is uw installatiebedrijf, groothandel en kleinhandel voor energiebesparende oplossingen in zonne-energie, wind-energie, infraroodverwarming en laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Wij beschikken over een eigen studiedienst, eigen plaatsingsploegen en dienst na verkoop. Uw project groot of klein wordt uitsluitend door onze eigen vakmensen (zowel op kantoor als op de werf) uitgevoerd en opgevolgd. Met 19 voltijdse professionals bedienen we dagelijks met veel vreugde onze klanten.

Met een klantentevredenheidsscore van 99,20% en meer dan eigen 1000 installaties per jaar (een mix van particulieren, bedrijven, overheden, bouwondernemingen, projecten in hoofd of onderaanneming) mogen we gerust  zeggen dat we u perfect van dienst kunnen zijn met eender welke energieoplossing. Wij werken enkel met kwalitatieve materialen die door producenten uit de internationale top-10 worden aangeboden. Van elk merk zijn wij gekwalificeerd invoerder of verdeler en werken we enkel rechtstreeks met deze producent. Dit garandeert onszelf en u als klant een betere en vooral snellere service. Wij zijn de pionier en marktleider in infraroodverwarming voor binnen en buiten en beschikt over het breedste aanbod aan energiezuinige toepassingen die op de markt beschikbaar zijn. 

Voor de installatie van zonne-energie, wind-energie, laadoplossingen en infraroodverwarming kan u rechtstreeks beroep doen op ons of we brengen u in bepaalde gevallen in contact met iemand uit ons dealernetwerk. Bent u als professionele vakman geïnteresseerd in de verdeling van één of meerdere van onze producten neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U kan in ieder geval rekenen op kwalitatieve en bijzondere producten en een professionele ondersteuning op het vlak van opleiding,  techniek, assistentie op de werf, logistiek , verkoopsondersteuning en  gezamenlijke marketingacties.

Hebben wij uw interesse gewekt neem dan zeker contact met ons op, zodat we samen uw project of de samenwerkingsmogelijkheden kunnen analyseren. U kan ons telefonisch bereiken of op afspraak bezoeken in onze kantoren met showroom van maand tot vrijdag