Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Warmtepompen Vergelijken
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year
Warmtepomp subsidie: wat is mogelijk? Abelco Advies en installatie.

Lees deze pagina voor Een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke verwarmingsinstallatie is een warmtepomp (externe website). Een warmtepomp haalt warmte uit de grond, het water of de lucht met behulp van een compressor. Zowel elektrische warmtepompen als gaswarmtepompen komen in aanmerking voor een premie van de netbeheerder voor een warmtepomp. U moet de werken dan wel laten uitvoeren door een gecertificeerde aannemer. Als u (sinds 2017) minstens 3 energiebesparende maatregelen neemt, kunt u ook een totaalrenovatiebonus krijgen.
Projectbegeleiders die per project minstens 10 woningen helpen energiezuinig te maken kunnen vanaf 2017 een burenpremie krijgen.
Mogelijk geeft uw gemeente of provincie een premie voor de installatie van een warmtepomp. Via ‘Zoek uw subsidie’ op energiesparen.be (externe website) kunt u nakijken welke premies er in uw gemeente gegeven worden. Verschil tussen warmtepomp en warmtepompboiler
Een warmtepomp is niet hetzelfde als een warmtepompboiler.
Een warmtepomp verwarmt een ruimte en kan eventueel ook voor sanitair warm water zorgen. Een warmtepompboiler zorgt alleen voor sanitair warm water.Momenteel is er voor de warmtepompboiler geen premie.
De Vlaamse regering heeft aangekondigd dat er vanaf 2019 (tot 2024) een premie van 400 euro voor een warmtepompboiler komt. Deze premie (via de netbeheerder) is nog niet definitief goedgekeurd. Meer details vindt u in dit overzicht van de energiepremies 2019 (pdf)
Lees meer over teak tuinbank

Table bois
ISDE subsidie aanvragen Investeringssubsidie duurzame energie ISDE voor particulieren en zakelijke gebruikers 2016-2020.
Voor welke warmtepompen geldt deze subsidie? Een warmtepomp komt in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als deze voldoet aan de volgende voorwaarden.: De warmtepomp is onderdeel van een verwarmingstoestel. Het verwarmingstoestel is uitgerust met een lucht-waterwarmtepomp, grond-waterwarmtepomp of een water-waterwarmtepomp.

Table de jardin bois
Subsidie warmtepomp aanvragen The Sunshine Company.
De subsidie voor uw warmtepomp begint bij 1.000 euro en kan oplopen tot wel 2.300! U kunt er echter van uit gaan dat wij ook bij u een warmtepomp subsidie van minimaal 1.800 euro kunnen realiseren. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen.

Sleutel op de deur bouwen
Subsidie op een warmtepomp ENGIE.
Na 6 maanden vervalt het recht op subsidie. Voordat u de subsidie ontvangt, moet u het bedrag voor de warmtepomp zelf volledig betalen. U krijgt de subsidie dus achteraf, na dat de warmtepomp is geïnstalleerd, in gebruik is genomen en volledig is betaald.

houten trap
Subsidie warmtepompen 2017 MilieuCentraal.
Je warmtepomp staat op de lijst van warmtepompen die in aanmerking komen voor subsidie. De warmtepomp is nieuw en geïnstalleerd en je hebt een betaalbewijs dat op jouw naam staat. Je vraagt de subsidie binnen 6 maanden na het installeren aan.

waterverzachter
Subsidie aanvragen warmtepomp of zonneboiler.
Waarom Natuur Milieu? Subsidie aanvragen voor een warmtepomp of zonneboiler. De overheid heeft voor dit jaar 77 miljoen euro gereserveerd voor het stimuleren van warmtepomp en zonneboilerverkoop. Maar hoe vraag je subsidie aan? Warmtepompen en zonneboilers zijn nu extra interessant omdat je sinds 1 januari 2016 subsidie kan aanvragen.
sleutel op de deur prijzen
Subsidie warmtepomp 2018: bedragen, voorwaarden aanvraag.
Het bedrag van de subsidie voor het plaatsen van een warmtepomp is afhankelijk van het type warmtepomp dat je installeert en het vermogen. Je kan de apparatenlijst op rvo.nl controleren om te kijken wat het indicatieve subsidiebedrag voor jouw toestel zal zijn.
Warmtepomp Energiebespaarlening.
Bij de aanvraag moet u een omschrijving van de warmtepomp aanleveren, waarin het merk en type warmtepomp staan. Wat levert een warmtepomp op? Gelijkmatige warmte in de woning. Weinig belastend voor het milieu. Voor de aanschaf van een warmtepomp kunt u een subsidie aanvragen bij het RVO.
Investeringssubsidie duurzame energie ISDE voor particulieren en zakelijke gebruikers 2016-2020 Investeringssubsidie duurzame energie ISDE.
Nieuwe subsidieregeling ISDE voor zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel en pelletkachel. Looptijd ISDE subsidie 2016 tot en met 2020. ISDE subsidie aanvragen. ISDE: investeringssubsidie duurzame energie voor particulieren en zakelijke gebruikers. 8er 1 januari 2016 is een nieuwe subsidieregeling voor particulieren en zakelijke gebruikers opengesteld voor subsidie op kleinschalige installaties voor de productie van hernieuwbare energie.